Van Den Bossche Rudy: luchtgommen en zandstralen van hout met wonderlijk resultaat

09 335 58 28 Contacteer ons

Bent u de trotse eigenaar van een prachtig volhouten meubel, maar is het heel wat van zijn glans verloren? Dan hebben we goed nieuws voor u. Met de juiste techniek kunt u uw houtwerk weer als nieuw maken, en genieten van houten meubelen, trappen, plafonds en deuren die schitteren als weleer. Maar ook oude radiatoren of ijzeren hekwerk kunt u met deze techniek in geen tijd weer opfleuren.

Bij Van Den Bossche Rudy geven we uw ijzerwerk of houtwerk een tweede leven, door het te luchtgommen of zandstralen volgens de regels van de kunst.

Zandstralen: wat is het?

Door zand op het oppervlak van uw houtwerk te stralen onder hoge druk, verwijderen we met grote precisie oude verflagen – maar ook vuil, vernis, boenwas of olie

Van trappen en plafonds tot houten balken, meubelen, bijgebouwen en hele keukens, Van Den Bossche Rudy zandstraalt uw houtwerk of ijzerwerk met oog voor detail.

Luchtgommen: voor minder hardnekkige vervuiling

Luchtgommen is een grondige, precieze en uiterst betrouwbare techniek om vuil, vernis of verf te verwijderen van houten of ijzeren oppervlakken. 

Hier werken we enkel met lucht onder hoge druk. Bijzonder efficiënt, maar vooral voor minder hardnekkige vervuiling.

Wanneer hout luchtgommen of zandstralen?

  • Uw houten voorwerpen krijgen weer een modern en fris uiterlijk.

  • U tovert een oude trap om tot een meesterlijke eyecatcher.

  • Designobjecten krijgen snel een tweede leven.

  • U frist die oude keuken in een oogwenk op, waarna u ze schildert volgens uw stijl en smaak.

Meer weten of meteen een gratis offerte aanvragen? Neem snel contact op!

Van Den Bossche Rudy is ook specialist in zandstralen en luchtgommen in de regio Aalst, Erpe-Mere, Wetteren, Merelbeke, Haaltert, Zottegem, Lede, Brakel en Dendermonde.